22-річний прикарпатець викрав скутер вартістю 2000 доларів

До місцевого відділу поліції надійшло повідомлення від одного із мешканців сіл Надвірнянського району, про викрадення скутера. 26-річний чоловік заявив про крадіжку мототранспорту з гаража...

До місцевого відділу поліції надійшло повідомлення від одного із мешканців сіл Надвірнянського району, про викрадення скутера.

26-річний чоловік заявив про крадіжку мототранспорту з гаража його приватного подвір’я. У ході слідчих дій вдалося з’ясувати, що злодієм виявився 22-річний мешканець сусіднього села.

Як розповів зловмисник в ніч на 18 травня він приїхав до с. Зелене та проник на подвір’я потерпілого. Зірвавши навісний замок він зайшов до приміщення звідки й поцупив скутер марки “Kymco People” вартістю 2000 доларів США.

Щоб відвести від себе підозри хлопець віддав мототранспорт на зберігання двом товаришам. Як зазначили у поліції, це уже не перша крадіжка молодика, його уже притягалося за скоєння подібної крадіжки.

Правоохоронці знайшли та вилучили викрадений транспорт, який згодом, після проведення слідчих дій, повернуть потерпілому. Проти злочинця порушена стаття 289 (Незаконне заволодіння транспортним засобом) ККУ. 

За скоєне викрадачу загрожує покарання у вигляді позбавлення волі на строк від п’яти до восьми років з можливою конфіскацією майна. 

Категорії
КРИМІНАЛ
Новини
Loading...