Найвищий чоловік України живе на Івано-Франківщині

29-річний Роман Гуменюк з Тлумача, що в Івано-Франківській області, – найвищий чоловік в Україні, інформує ВЗ. Його зріст – 2 метри 19,5 сантиметра. Роман –...

29-річний Роман Гуменюк з Тлумача, що в Івано-Франківській області, – найвищий чоловік в Україні, інформує ВЗ. Його зріст – 2 метри 19,5 сантиметра.

Роман – професійний баскетболіст. Грає за Івано-Франківську команду «Говерла».

Результат пошуку зображень за запитом "роман гуменюк"

За свою кар’єру побував у 33 країнах світу. Три роки жив і працював у Литві.

 

«У моїй родині усі високі. Я народився зі зростом 58 см. У садочку, школі був найвищим. Коли переїхав на навчання у Білу Церкву, у спортивний ліцей-інтернат, мав 2 метри. Але найвищим уже не був: там вчився хлопець 2 метри 13 см, ще декілька хлопців мали 2,05−2,07», – каже Роман Гуменюк

У дитинстві Роман не мріяв стати баскетболістом, але так сталось, що пішов у великий спорт.

«Якби у мене не було такого зросту, швидше за все, не займався б баскетболом, і не покатався б по світу. Серед ігрових видів спорту в Україні найбільш популярний футбол, баскетбол – на другому місці. У Литві баскетбол на першому місці. Мене там всі знають», – говорить Роман.

Чоловік переконує, що проблем із купівлею одягу не має. Вбрання великих розмірів можна замовити через Інтернет. Якщо шукати у магазинах – на це треба витратити час.  

На вулиці до Романа часто підходять люди. Просять з ним сфотографуватися.

Роман розповів, що коли сідає в авто, то сидіння відсуває назад, з боку це виглядає дуже кумедно – водій біля заднього вікна, а за кермом, ніби, нікого немає.

Категорії
ІНТЕРВ'Ю
Новини
Loading...