Франківчанка обурена, що власник ресторану в парку не пустив дитину в туалет

Франківчанка обурена позицією власника ресторану в міському парку, який заборонив пускати в туалет людей з вулиці. Про це Juliya Liakhovych написала у мережі Фейсбук. За її...
Франківчанка обурена позицією власника ресторану в міському парку, який заборонив пускати в туалет людей з вулиці.

Про це Juliya Liakhovych написала у мережі Фейсбук. За її словами семирічний хлопчик попросив пустити його в туалет, адже поблизу не було де сходити, проте йому відмовили, пишуть Франківчани з посиланням на Бліц інфо.

“Є в парку один ресторан. Зовні такий симпатичний, білосніжний фасад. В ресторан забігає семирічний хлопчик. На вигляд менше. Підбігає до офіціанта, чемно питає: “Добрий день, можна сходити в туалет?” – “Ні, не можна”. Малий розвертається і йде. Через три хвилини в ресторан заходить щиро засмучена мама.
– Щойно хлопчик заходив до вас
– Так.
– Просив пустити його в туалет.
– Так, просив.
– І ви його не пустили. Вам не соромно?
– Мені соромно. Але власник заборонив пускати”, – розповіла про побачене жінка. 

Тож франківчанка вирішила поцікавитись у власника, який в цей час сидів у порожньому залі, чому він заборонив пускати в туалет.

“В нас ходять по 50 людей в дені не питаються. Якби я кожного пускав? Так і сказали б що ви наш клієнт”. Приблизно таким був діалог. Якщо дуже коротко”, – пише Юлія Ляхович.

В той же час жінка зауважує, що власник не вважає недостатню кількість туалетів у парку проблемою для людей, а тільки своєю, тому що до нього “ломляться”.

“Цей власник – жлоб. Справжній,типовий жлоб. Так, це той самий, який утримує в жахливому стані дитячі каруселі в парку. І ми всі користуємось його послугами. Я, як мама, переживала море емоцій. Я щиро не розумію, як можна відмовити дитині, яка чемно попросилась в туалет. Безперечно, не всі мають бути child friendly. Але люди мають бути людьми”, – підсумувала обурена жінка.

 

 
Категорії
Життя
Новини
Loading...