У Франківську День вуличної музики стартував з презентації унікального піаніно (фото+відео)

Сьогодні, 20 травня, в Івано-Франківську четверте відбувається День Вуличної Музики. У сквері Руської Трійці відбулося урочисте відкриття свята. Організатори Дня вуличної музики презентували вуличне...

Сьогодні, 20 травня, в Івано-Франківську четверте відбувається День Вуличної Музики.

У сквері Руської Трійці відбулося урочисте відкриття свята. Організатори Дня вуличної музики презентували вуличне піаніно, інформують Франківчани з посиланням на Фіртку.

Цього року вуличне фортепіано розмалювали франківські художники Юрій Пітчук та Марта Бельмега. А відкрив День вуличної музики в Івано-Франківську музикант Сергій Дубей.

У сквері вуличне піаніно стоятиме лише кілька днів. За словами організатора Дня вуличної Музики Ірини Слободян, унікальне піаніно подарують хлопчику з малозабезпеченої сім’ї, який вчиться грати на фортепіано.

“Після Дня Вуличної Музики ми плануємо подарувати це фортепіано малозабезпеченій сім’ї в якій є талановитий хлопчик, який грає на фортепіано, але вони не мають можливості придбати. Воно буде на збереженні у цій сім’ї, але час від часу ми будемо виносити його на вулицю”, – зауважила Ірина Слободян.

Окрім вуличного піаніно у сквері Руської Трійці облаштували чотири локації для дітей різного спрямування – наукове, розважальне. пізнавальне.

 

 

Категорії
Життя
Новини
Loading...