У Франківську міська влада співфінансуватиме ОСББ

На сесії міської ради внесено зміни до рішення Івано-Франківської міської ради від  «Про Програму модернізації багатоквартирних житлових будинків міста Івано-Франківська на 2016-2020 роки». Зазначеними...

На сесії міської ради внесено зміни до рішення Івано-Франківської міської ради від  «Про Програму модернізації багатоквартирних житлових будинків міста Івано-Франківська на 2016-2020 роки».

Зазначеними змінами передбачено співфінансування з міського бюджету капітальних ремонтів житлових будинків, які перебувають в управлінні об’єднань співласників багатоквартирних будинків. Рішення про включення в програму спіфінансування буде прийматись комісією, що створена при першому заступнику міського голови М. Вітенку.

Рішення про погодження робіт до виконання, прийняте відповідною комісією за результатами розгляду, є підставою для виконання Департаментом житлової, комунальної політики та благоустрою Івано-Франківської міської ради робіт із капітального ремонту за кошти міського бюджету на умовах співфінансування, відповідно до відсотків, затверджених постійною депутатською комісією з питань бюджету.

Співфінансування частки капітального ремонту з міського бюджету здійснюється Департаментом житлової комунальної політики та благоустрою Івано-Франківської міської ради після внесення ОСББ на спеціальний рахунок Департаменту житлової, комунальної політики та благоустрою Івано-Франківської міської ради в повному обсязі частки ОСББ.

Виконавець робіт з капітального ремонту визначається Департаментом житлової, комунальної політики та благоустрою Івано-Франківської міської ради за результатами електронних торгів по проведених закупівлях в системі Prozorro. З повним текстом рішення можна буде ознайомитись на офіційному веб-порталі Івано-Франківської міської ради.

Категорії
Життя
Новини
Loading...