У Франківську відбувся пробний тихий кінопоказ – для мам з дітьми (ФОТО)

 23 травня, у франківському кінотеатрі “Люм’єр” пройшов кінопоказ мультфільму “Пташиний ульот” на тихому сеансі спеціально для батьків з дітками 0+.  Особливість такого показу в...

 23 травня, у франківському кінотеатрі “Люм’єр” пройшов кінопоказ мультфільму “Пташиний ульот” на тихому сеансі спеціально для батьків з дітками 0+.

 Особливість такого показу в тому, що світло і звук в залі приглушені, багато іграшок, діти, які граються перед екраном і вільно бігають по залу, інформує Репортер.

Така ініціатива вже працює у Львові і Києві. Окрім самого показу охоронець наглядає за візочками, а біля екрану – іграшки для дітлахів. Ініціатор таких показів в Івано-Франківську – активна мама Мар’яна Озорович.

“Мама вирішила, що хоче подивитися мультик. Але це не так то просто зробити з непосидою Владиком, особливо, коли навколо іграшки, світло і звук дещо проглушені, а навколо такі ж шустрик”, – ділиться своїми враженнями від перегляду Уляна Литвиненко.

Світлина від Ulyana Lytvynets.

Світлина від Ulyana Lytvynets.

Якщо ідея отримає підтримку глядачів, надалі репертуар буде різним – і дорослі і дитячі стрічки. Для показу обрали 10 ранку – за порадами активних мамусь. Але питання години ще будуть коригувати.

“У свій час ми привчали людей до нічних сеансів, і за рік набрали аудиторію. Думаю, для мамочок такі покази теж будуть актуальними”, – говорить Власниця “Люм’єру” Лідія Шкрібляк

Категорії
Новини
Новини
Loading...