Пошук вибухівки та блокпости на дорогах: у Франківську проводять антитерористичні навчання. ФОТО

В Івано-Франківську під егідою Антитерористичного центру при Службі безпеки України триває другий етап антитерористичних навчань. У заходах беруть участь правоохоронні структури в області: служба...

В Івано-Франківську під егідою Антитерористичного центру при Службі безпеки України триває другий етап антитерористичних навчань.

У заходах беруть участь правоохоронні структури в області: служба безпеки України, підрозділи Національної поліції, Збройні сили України, Національної гвардії, Державної служби з надзвичайних ситуацій, а також влади, органів місцевого самоврядування та інші суб’єкти боротьби з тероризмом.

Відповідно до розроблених планів заходів озброєні працівники вказаних правоохоронних відомств перебувають на блок постах на вулицях міста у напрямках в’їздів (виїздів) до обласного центру з метою проведення навчання з протидій у випадку можливих терористичних загроз.

Зокрема, правоохоронці орієнтовані на виявлення та знешкодження вибухонебезпечних предметів, розшук підозрюваних, осіб, перевірка транспортних засобів тощо. Перед початком навчань відбувся цільовий інструктаж учасників усіх відомств щодо дотримання чітких інструкцій дій.

Поліція нагадує франківцям, що тренування проводяться в умовах максимально наближених до реальних. Так що просить щ розумінням віднестися до навчальних заходів, зберігати спокій та не перешкоджати діям правоохоронців.

1.jpg

11+.jpg

7+.jpg

1+.jpg

6+.jpg

 

9+.jpg

Категорії
Життя
Новини
Loading...