Брат нардепа Солов`я незаконно користувався ділянкою площею 0,15 га біля міського озера

Власники “Парк Готелю” незаконно використовували ділянку площею 0,15 га як стоянку для автомобілів. Збитки для бюджету від самовільного зайняття землі оцінили в майже 69...

Власники “Парк Готелю” незаконно використовували ділянку площею 0,15 га як стоянку для автомобілів. Збитки для бюджету від самовільного зайняття землі оцінили в майже 69 тисяч гривень.

Про це на своїй сторінці у фейсбуці повідомив депутат Івано-Франківської міської ради Андріан Волгін, пише Курс.

За словами Андріана Волгіна, не виключено, що площа самовільно зайнятої ділянки навіть більша. Принаймні, виїзна комісія головного управління держгеокадастру в Івано-Франківській області спершу оцінила самовільно зайняту площу в 0,19 га. Однак, в акті перевірки йдеться про 0,156 га. 

19 травня на директора компанії ТОВ “ВРС ЛТД”, якій належить “Парк Готель”, Романа Солов`я винесено постанову про накладення адміністративного стягнення в сумі 68, 979 тисяч гривень згідно з розрахунку завданих самовільним захопленням ділянки збитків. 

Згідно з даними системи YouControl, кінцевими бенефіціарними власниками ТОВ “ВРС ЛТД” є мати народного депутата Юрія Солов`я Ярослава Соловей та його брат Роман Соловей. Серед засновників також ПП “Парк Готель”, яке на 100% належить Роману Солов`ю, і спільне українсько-бельгійське підприємство “Рейкарц і партнери. Україна”, засновниками якого є компанії з кіпрською пропискою. 

Категорії
Життя
Новини
Loading...