Паркувальний армагедон: де залишити автомобіль у Франківську (ФОТО)

Мешканці Івано-Франківська потерпають від хаотично припаркованих автомобілів. Городянам катастрофічно не вистачає паркувальним місць. Відсутність парковок у Франківську не нова проблема. Автомобілісти знаходять вихід як...

Мешканці Івано-Франківська потерпають від хаотично припаркованих автомобілів. Городянам катастрофічно не вистачає паркувальним місць.

Відсутність парковок у Франківську не нова проблема. Автомобілісти знаходять вихід як можуть: паркують авто на платних стоянках, на узбіччях або шукають вільний клаптик тротуару. 

Франківчанка Olga Gaydash опублікувала фото транспортногоо калапсу в Івано-Франківську на сторінці Комуналки у Фейсбуці.

“Де парковочні місця в ІФ? Шановні керівники комунальних, дорожніх служб, честь Вам і хвала за такі прекрасні стовпчики і пішохідну зону. Але скажіть,будь-ласка, як мають паркувати своі авто водії, де Муніципальна парковка, паркінги? Хто цим займається? Пішохода зона чиста, але подивіться на ці двори, заставлені машинами! Хто в цьому місці має думати над цими питаннями? Ви створили простір для паркування, забравши транспорт з узбіччя”, – написала Olga Gaydash.

Світлина від Olga  Gaydash.

Світлина від Olga  Gaydash.

Світлина від Olga  Gaydash.

Світлина від Olga  Gaydash.

Категорії
Новини
Новини
Loading...