У Франківську від початку року учасникам АТО виділили 24 земельні ділянки

Про це повідомив начальник міського управління земельних відносин Кирило Обладан. Він зазначив, що Івано-Франківська міська рада ухвалила положення про порядок виділення земельних ділянок учасникам...

Про це повідомив начальник міського управління земельних відносин Кирило Обладан. Він зазначив, що Івано-Франківська міська рада ухвалила положення про порядок виділення земельних ділянок учасникам бойових дій, а також у місті діє спеціальна комісія з їх розподілу. 

За словами К. Обладана, 21 ділянку для індивідуального будівництва отримали члени сімей загиблих, три ділянки – учасники АТО. І ще дві ділянки захисникам України виділили для ведення сільського господарства. Також управління власним коштом виготовляє учасникам АТО документацію на відведення 106 земельних ділянок під гаражі в мікрорайоні Опришівці, пише газета Західний кур’єр.

Для спорудження багатоквартирних будинків для учасників АТО місто уже передало міському управлінню капітального будівництва ділянку площею 86 сотих на Софіївці і ще дві ділянки Асоціації учасників АТО у Пасічній та на «Каскаді». На найближчому засіданні сесії міськради до цього переліку додасться і ділянка площею 40 сотих поблизу АС №2, а також міська рада уже надала дозволи на складання ще трьох проектів відведення землі Асоціації інвалідів та учасників АТО на вул. Хіміків, Целевича та Ленкавського.

Начальник управління земельних відносин також додав, що з метою виявлення вільних земельних ділянок, зараз проводиться інвентаризація земель у районах вулиць Вербової та Блавацького, а у перспективі можливе виділення землі учасникам АТО у Хриплині та Дем’яновому Лазі, якщо вдасться позитивно вирішити питання про перенесення ліній електропередач.

«У міста вкрай обмежені можливості щодо виділення землі, тому з цією метою ми ведемо переговори з головами сіл Драгомирчани і Загвіздя Тисменицького району. Однак не всі мешканці населених пунктів, особливо, приміських, вітають таку співпрацю», – зазначив К. Обладан

Категорії
Життя
Новини
Loading...