У Франківську завершились триденні навчання з протидій тероризму

24-26 травня в Івано-Франківську відбулися тактико-спеціальні навчання з елементами контрдиверсійної боротьби. У поліції відзначають, що загалом навчання відбулися успішно. Відповідно до планів-завдань представники Антитерористичного...

24-26 травня в Івано-Франківську відбулися тактико-спеціальні навчання з елементами контрдиверсійної боротьби. У поліції відзначають, що загалом навчання відбулися успішно.

Відповідно до планів-завдань представники Антитерористичного центру при Службі безпеки України зазначили, що силові структури в області готові до схожих викликів можливих терористичних актів у нинішніх умовах.

За умовою навчань, як зазначив помічник начальника СБУ в області з координації антитерористичної діяльності Володимир Втерковський:

«Дві диверсійні групи проникли на територію міста з метою вчинення диверсійних актів та об’єктах критичної інфраструктури. За результатами навчань групи знешкоджено, дії силовиків були злагодженими, чіткими, всі завдання виконано».

У підсумку навчань усім службам правоохоронних відомств та влади висловили вдячність за професійність дій, а громадськості за розуміння та сприяння діям правоохоронців.

 

 

 

Категорії
Життя
Новини
Loading...