В Івано-Франківську на гарячому затримали квартирного крадія. Фото

Близько 23 години, на пульт охорони в Івано-Франківській області надійшло повідомлення про спрацювання з охоронюваного будинку, що в селі Клузів. Прибувши на місце події правоохоронці виявили...

Близько 23 години, на пульт охорони в Івано-Франківській області надійшло повідомлення про спрацювання з охоронюваного будинку, що в селі Клузів.

Прибувши на місце події правоохоронці виявили розбите вікно будинку та з фасадної сторони відчинене вікно, а також у вікнах відбивались промені світла від ліхтарика. Не гаючи часу, поліцейські заблокували об’єкт та викликали на допомогу наряд поліції.

Побачивши поліцейських, чоловік намагався втекти з місця вчинення злочину, але був затриманий. В ході оперативного розслідування працівники поліції встановили, що у помешкання намагався проникнути 53-річний уродженець Російської Федерації, який тимчасово проживає у Львові. Раніше судимий перебуває у розшуку.

За цим фактом розпочато кримінальне провадження передбачене ч. 3 ст. 185 Кримінального кодексу України, тобто крадіжка з проникненням у житло. Таке правопорушення карається позбавленням волі на строк від трьох до шести років.

Зловмисника затримали у порядку ст.208 КПК. Правоохоронці перевіряють затриманого на причетність до скоєння інших злочинів.

 

1.jpg

2.jpg

3.jpg

Категорії
Життя
Новини
Loading...