Світ великий, а Україна одна: в ПНУ відкрили читальний зал ім. Богдана Гаврилишина

Сьогодні, 26 травня в приміщенні Наукової бібліотеки Прикарпатського університету відбулося урочисте відкриття оновленого приміщення загального читального залу імені професора Богдана Гаврилишина, відомого українського економіста і...

Сьогодні, 26 травня в приміщенні Наукової бібліотеки Прикарпатського університету відбулося урочисте відкриття оновленого приміщення загального читального залу імені професора Богдана Гаврилишина, відомого українського економіста і мецената.

 Про це повідомляє пресслужба ПНУ.

Урочисто відкрив читальний залпроректор університету Сергій Шарин та онук Богдана Гаврилишина Матей Батрух.

110011.jpg

Відкриваючи оновлене приміщення читального залу, ми вкотре хочемо привернути увагу студентів до бібліотеки, адже в теперішній час молодь проводить більше часу в соцмережах. Дуже важливо не забувати бібліотечну справу, – зазначив проректор ПНУ.

Своєю чергою онук Богдана Гаврилишина Матей Батрух з вдячністю звернувся до керівництва університету, працівників бібліотеки і усіх, хто долучився до вшанування пам’яті його дідуся.

Під час урочистостей в оновленому читальному залі презентували відеоролик про життєвий шлях Богдана Гаврилишина. Із заключним словом виступив директор Наукової бібліотеки університету, кандидат історичних наук, Петро Гаврилишин.

“Богдан Гаврилишин був тією людиною, у якої слова співпадають із діями. Він неоднаразово приїждав до Прикарпатського університету, щоб поспілкуватися зі студентами. Був меценатом і допомагав молоді”, – зазначив директор Наукової бібліотеки університету Петро Гаврилишин.

200.jpg

 

 

Категорії
Новини
Новини
Loading...