Понад тисячу франківців взяли участь в акції «Велодень 2017»

Сьогодні, 28 травня в Івано-Франківську стартував вже традиційний дев’ятий велопробіг вулицями міста “Велодень 2017”. Він проводиться щорічно, зокрема в нашому місті з 2009 року,...
Сьогодні, 28 травня в Івано-Франківську стартував вже традиційний дев’ятий велопробіг вулицями міста “Велодень 2017”.

Він проводиться щорічно, зокрема в нашому місті з 2009 року, інформують Франківчани з посиланням на Бліц-Інфо.

“Ця акція проводиться для того, щоб показати що велосипедистів багато і з кожним роком їх все більшає. Ми повинні показати іншим учасникам дорожнього руху, що нас потрібно поважати, адже нас багато”, – зазначив один з організаторів.

До слова, минулого року в аналогічній акції взяли участь понад 1356 роверистів, а сьогодні їх зареєструвалося понад 1100 учасників.

Серед тих хто стартував у велопробігу, було багато дітей. За словами організаторів, вікових обмежень для учасників немає. Діти можуть взяти участь від того віку, коли вони самостійно їдуть на велосипеді, звичайно ж у супроводі дорослих.

Розпочався пробіг від Івано-Франківської ОДА і в супроводі патрульної поліції учасники вирушили за маршрутом: вул. Грушевського – вул. Гаркуші – вул. Б. Лепкого – вул. Незалежності – вул. Січових Стрільців – вул. Є. Коновальця – вул. С. Петлюри – вул. О. Довженка – вул. Гетьмана Дорошенка – вул. Гетьмана Мазепи – площа біля міського озера. Там “Велодень” продовжить цікава розважальна програма. Зокрема, серед учасників велопробігу проведуть лотерею та інші розважальні заходи

Категорії
Життя
Новини
Loading...