Поліція розшукала зниклого два дні тому неповнолітнього прикарпатця

Ввечері, 28 травня, хлопець вийшов з дому до сільського магазину у селі Олешків Снятинського району і зник. Відтоді, пошуками хлопця займалися і рідні, і...

Ввечері, 28 травня, хлопець вийшов з дому до сільського магазину у селі Олешків Снятинського району і зник. Відтоді, пошуками хлопця займалися і рідні, і поліція.

17-річного хлопця вдалося відшукати аж у Чернівцях. Про це у мережі Фейсбук написала керівник сектору молодіжної превенції ГУ НП Івано-Франківській області Алла Бойчук. Наразі у поліції з’ясовують, чому хлопець самовільно пішов з дому. 

«Неповнолітнього Горука Володимира розшукано. Хлопець перебував в м. Чернівці, жертвою злочину не став. На даний час встановлюються причини самовільного залишення місця проживання.Після проведення заходів індивідуальної профілактики неповнолітнього буде передано батькам. Працівники поліції вдячні жителям села Олешків, адміністрації Чернівецького коледжу залізничного транспорту, які брали участь у пошуках зниклого хлопця», – йдеться у повідомленні.

Світлина від Алли Бойчук.

 

Категорії
Життя
Новини
Loading...