На Прикарпатті у дідуся невідомі поцупили ведмежу шкіру вартістю у понад 102 тис гривень

Про крадіжку повідомив 74-річний чоловік . Так серед білого дня невідомі особи викрали з його будинку кошти у сумі близько 21 тисячі гривень, 850...

Про крадіжку повідомив 74-річний чоловік . Так серед білого дня невідомі особи викрали з його будинку кошти у сумі близько 21 тисячі гривень, 850 доларів США, а також ведмежу шкуру вартістю близько 102 тисячі гривень.

В ході проведення оперативно-розшукових заходів правоохоронці встановили осіб зловмисників. Ними виявилися 28-річний мешканець Надвірної та 39-річний односельчанин потерпілого.

Як з’ясувалося, зловмисники дочекалися поки потерпілий піде з дому, зайшли на територію господарства та, відтиснувши шибку вікна, проникли до середини будинку звідки викрали грошові кошти в сумі близько 21 тисячі гривень, 850 доларів США, ліхтарик з шокером вартістю близько 400 гривень та ведмежу шкуру вартістю 102 тисячі гривень. Після чого з краденим з місця події втекли.

На цей час правоохоронці проводять відповідні заходи щодо встановлення місця перебування одного із зловмисників, а другому лиходію вже оголошено про підозру у вчиненні цієї крадіжки та обрано міру запобіжного заходу у вигляді – особистого зобов’язання.

Викрадену ведмежу шкуру правоохоронці виявили у зловмисника вдома та, вилучивши її, повернули власнику на зберігання. Щодо викрадених грошових коштів то, зі слів лиходія, вини витратили їх на власні потреби.

За цим фактом розпочато кримінальне провадження за ч.3 ст.185 (Крадіжка, поєднана з проникненням у житло) Кримінального кодексу України. Санкція статті передбачає покарання у вигляді позбавлення волі на строк від трьох до шести років.

  

Категорії
КРИМІНАЛ
Новини
Loading...