Стало відомо хто з франківців піде на “Каву з Вакарчуком”

В Івано-Франківську для порятунку онкохворої журналістки Оксани Кваснишин місцеві журналісти започаткували аукціон “Кава з VIP“. Першим “лотом” був відомий український журналіст Юрій Макаров. Наступним став...

В Івано-Франківську для порятунку онкохворої журналістки Оксани Кваснишин місцеві журналісти започаткували аукціон “Кава з VIP“.

Першим “лотом” був відомий український журналіст Юрій Макаров. Наступним став фронтмен українського гурту “Океан Ельзи” Святослав Вакарчук, пишуть Франківчани з посиланням на Фіртку.

За умовами аукціону організатори виставляють лот – каву з відомою особистістю і всі зацікавлені торгуються за час на каву, хто запропонує найвищу суму за 10 год до зустрічі, отримує свій виграш – зустріч за кавою з цікавою особистістю.

Також потрібно зробити внесок від 100 грн. на картку ПриватБанку: 5168 7427 0030 5794 (на Говера Володимира Антоновича) та в коментарях прикріпити скрін або фото квитанції.

Другим переможцем “кави з VIP” буде той, хто запропонує найвищу суму в звичному аукціоні, але цього разу торги почнуться від 5 000 грн із кроком 500.

 Визначення переможця відбулося, сьогодні,  30 травня 2017 року о 12-00 за допомогою сервісу random.org.

Згідно із результатами random.org – переможцем став депутат Івано-Франківської обласної ради від ВО “Свобода” Михайло Королик. 

Редактор газети “Галицький кореспондент” та журналу “Місто” Тетяна Соболик перерахувала на лікування онкохворої Оксани Кваснишин найвищу суму в аукціоні – 5 500 гривень. 

Категорії
Життя
Новини
Loading...