Прикарпатські поліцейські повернулися додому після двомісячного відрядження у Маріуполі. ФОТО

35 прикарпатських правоохоронців протягом двох місяців сумлінно виконували бойові завдання в Маріуполі та його околицях. Черговий зведений загін поліцейських повернувся зі службового відрядження до...

35 прикарпатських правоохоронців протягом двох місяців сумлінно виконували бойові завдання в Маріуполі та його околицях.

Черговий зведений загін поліцейських повернувся зі службового відрядження до Івано-Франківська вчора ввечері, 31 травня. Про це у мережі Фейсбук повідомив заступник начальника ГУ НП в області Василь Віконський.

На рахунку поліцейських понад 30 виявлених та розкритих кримінальних правопорушень, затримання 11 осіб, які брали безпосередню участь або були причетні до діяльності незаконних збройних формувань на території Донецької та Луганської областей.

«У присутності родин та друзів, які прийшли зустріти бійців, подякував за достойну службу усім прибулим поліцейським, а зокрема – командиру загону Юрію Ватаманюку, який, до речі, нещодавно відзначив свій день народження. Усі поліцейські, які повернулися з тривалого відрядження, отримали премії та заслужену 10-денну відпустку, щоб відпочити та набратися наснаги до подальшої служби», – йдеться у повідомленні.

Світлина від Василя Віконського.

Світлина від Василя Віконського.

Світлина від Василя Віконського.

 

Категорії
Життя
Новини
Loading...