У дитячій лікарні Франківська завершили ремонт нефрологічного відділення (фото)

1 червня, в День захисту дітей у приміщенні Івано-Франківської обласної дитячої клінічної лікарні проходить урочисте представлення оновленого нефрологічного відділення. Як відмітив головний лікар Івано-Франківської...

1 червня, в День захисту дітей у приміщенні Івано-Франківської обласної дитячої клінічної лікарні проходить урочисте представлення оновленого нефрологічного відділення.

Як відмітив головний лікар Івано-Франківської обласної дитячої клінічної лікарні Радислав Котурбаш, на сьогоднішній день у лікарні відновлено 60% відділень, пишуть Франківчани з посиланням на Фіртку.

“Ремонт нефрологічного відділення обійшовся у понад 250 тисяч гривень. Кошти були зібрані благодійниками і жодної копійки з бюджету не витрачено. Розпис стін виконаний в пастельних тонах та без особливо яскравих фарб, аби діти не боялися лікарів і навіть під час лікування відчували себе щасливими“, – зазначив Радислав Котурбаш.

За його словами вже зовсім скоро буде відкрите оновлене поліклінічне відділення та закуплений томограф вартістю понад 9 мільйонів.

Стіни у відділенні розмальовував художник Сергій Григорян. Протягом двох місяців у відділенні тривали ремонтні роботи і вдалося повністю оновити стіни.

“Я старався зробити щось цікаве, щоб воно було позитивне по змісту і наближене до вподобань сучасних дітей. Близько місяця я витратив на роботу і головним моїм завданням було створити для дітей казку”, – відмітив Сергій Григорян.

Категорії
Новини
Новини
Loading...