За минулу добу в Івано-Франківську затримали 15 п’яних водіїв

Незважаючи на чималі штрафи та позбавлення права керування, франківські водії нехтують правилами дорожнього руху та сідають за кермо не лише напідпитку, а й під...

Незважаючи на чималі штрафи та позбавлення права керування, франківські водії нехтують правилами дорожнього руху та сідають за кермо не лише напідпитку, а й під дією наркотиків.

Так, у ніч з 31 травня на 1 червня франківські патрульні склали 8 адмінпротоколів за ст. 130 КУпАП (керування у стані алкогольного чи наркотичного сп’яніння). Нагадаємо, що за відмову від проходження огляду на стан сп’яніння також передбачена адміністративна відповідальність.

Нічна зміна з 1-го на 2-ге червня розпочалася з переслідування автомобіля BMW. На законну вимогу вимогу працівників поліції водій зупинився тільки після тривалого переслідування. 30-річний водій хуліганив, мав ознаки сп’яніння, та пройти освідування відмовився. Виявилось, що чоловік ще й не має всіх необхідних документів. На водія винесли постанову за ч. 1 ст. 126 КУпАП (керування без документів) та склали адмінпротоколи за ст. 122-2 КУпАП (невиконання вимоги про зупинку), ч. 1 ст. 130 КУпАП (відмова від проходження огляду на стан сп’яніння) та ст. 173 КУпАП (дрібне хуліганство). Автомобіль BMW патрульні евакуювали.

Загалом, за ніч на 2-ге червня в Івано-Франківську патрульні зафіксували 7 випадків керування у стані сп’яніння, евакуювали 3 автомобілі. Всі адмінматеріали будуть передані до суду.

Категорії
Життя
Новини
Loading...