Благодійний фонд Олександра Шевченка подарує обдарованим дітям Франківська можливість відпочити в Австрії. Відео

Благодійний фонд Олександра Шевченка “Новий Івано-Франківськ” подарує обдарованим дітям з Івано-Франківська можливість відпочити в Австрії у таборі “Артек-Semmering”. Про це повідомив Олександр Шевченко під...

Благодійний фонд Олександра Шевченка “Новий Івано-Франківськ” подарує обдарованим дітям з Івано-Франківська можливість відпочити в Австрії у таборі “Артек-Semmering”.

Про це повідомив Олександр Шевченко під час флешмобу артеківців у Буковелі, приуроченого Дню захисту дітей.

Майже пів-тисячі юних відпочивальників влаштували грандіозний флеш-моб: почали із запального танцю, а потім випустили в небо білих голубів й сотні різнокольорових повітряних кульок, до яких прикріпили папірці зі своїми бажаннями. Більшість з дітей загадали щастя собі та миру всім людям. А дехто, дописав маленьке побажання:”Знову повернутись в “Артек-Буковель”.

Можливість дітям з Івано-Франківська безкоштовно відпочити в таборі ось уже 6 років надає Благодійний фонд Олександра Шевченка “Новий Івано-Франківськ”. А цього року, ще один приємний подарунок – безкоштовний відпочинок в Австрії.

“Сьогодні діти з Івано-Франківська безкоштовно відпочивають у Буковелі, а вже в липні ми подаруємо обдарованим дітям з Івано-Франківська можливість відпочити в Австрії. В “Артек-Земмерінг” поїдуть ті діти, які виграли відповідні олімпіади і які показали, що навчання для них не просто ходіння в школу. Вони своїми знаннями довели, що готові досягати потужних результатів, тож як нагорода – цікава подорож. Там діти зможуть не лише відпочити в Австрії, а й набратись там нового досвіду та знань”, – розповів Олександр Шевченко.

 

Деталі у сюжеті ТСН:

Категорії
Життя
Новини
Loading...