На Прикарпатті працівники нафтового підприємства та місцеві жителі налагодили процес викрадення нафти

  Так 1 червня працівниками УЗЕ було затримано вантажний автомобіль на якому перевозили 5 тон вуглеводнів викрадених із свердловини підприємства. Перевезення здійснював місцевий житель у...

 

Так 1 червня працівниками УЗЕ було затримано вантажний автомобіль на якому перевозили 5 тон вуглеводнів викрадених із свердловини підприємства.

Перевезення здійснював місцевий житель у супроводі працівника підприємства. Встановлено, що дані вуглеводні мали передаватись мешканцю Сумської області, якого згодом також було затримано під час скупки викрадених вуглеводнів та наповнення ними автоцистерни на території приватного підприємства де було виявлено та вилучено близько 22-ох тон вуглеводнів (газоконденсату та нафти).

Транспортні засоби оглянуто та поміщено на територію одного із відділів поліції ГУНП України в Івано-Франківській області, вирішується питання щодо накладення на них арешту.

За вказаним фактами відкрито кримінальне провадження за ч. 3 ст. 191 КК України.

Санкція цієї статті передбачає покарання у вигляді обмеженням волі на строк від трьох до п’яти років або позбавленням волі на строк від трьох до восьми років, з позбавленням права обіймати певні посади чи займатися певною діяльністю на строк до трьох років.

Категорії
КРИМІНАЛ
Новини
Loading...