У Івано-Франківську затримали батька і сина, які крали акумулятори з автомобілів

Вчора, 1 червня патрульні затримали 44-річного мешканця Івано-Франківська та його 24-річного сина, які мали два автомобільні акумулятори, велосипед і набір інструментів.  За підозрою у...

Вчора, 1 червня патрульні затримали 44-річного мешканця Івано-Франківська та його 24-річного сина, які мали два автомобільні акумулятори, велосипед і набір інструментів.

 За підозрою у крадіжці з автомобілів акумуляторі франківські патрульні затримали батька та сина зранку 1-го червня на вулиці Сахарова, повідомляє Патрульна поліція Івано-Франківська.

На прилеглій території патрульні виявили два автомобілі з відкритими дверима та капотом, та три автомобілі з пошкодженими замками у дверях.

44-річний мешканець Івано-Франківська та його 24-річний син мали два автомобільні акумулятори, велосипед і набір інструментів. Вони пояснили, що всі речі знайшли на смітнику. Чоловіки раніше були підозрюваними у подібних злочинах, тому у присутності понятих речі вилучили, а підозрюваних запросили до міського відділу поліції.

Сслідчі встановлюють причетність затриманих до крадіжок.

Світлина від Патрульна поліція Івано-Франківська.

Світлина від Патрульна поліція Івано-Франківська.

Категорії
Новини
Новини
Loading...