Вогнепальна зброя та наркотики: поліція обшукала помешкання чоловіка, що спричинив стрілянину у Коломиї

Стрілянина, внаслідок якої було поранено чоловіка, трапилася ввечері, 1 червня, у місті Коломия. Виїздом на місце події працівників слідчо-оперативної групи та проведеними першочерговими слідчими...

Стрілянина, внаслідок якої було поранено чоловіка, трапилася ввечері, 1 червня, у місті Коломия.

Виїздом на місце події працівників слідчо-оперативної групи та проведеними першочерговими слідчими діями встановлено особу зловмисника. Ним виявився 36-річний житель м. Коломия. Про це на своїй сторінці у мережі Фейсбук повідомив начальник ГУ НП в Івано-Франківській області Віктор Шкутов.

За допомогою предмету, зовні схожого на травматичну зброю, чоловік спричинив поранення грудної клітки 25-річному коломиянину. Наразі потерпілий перебуває у лікарні, загрози його життю немає.

Як пояснив правоохоронцям потерпілий, конфлікт виник на дорозі, коли обоє учасників перебували за кермом своїх автівок.

Поліція встановила особу зловмисника та провела огляд в помешканні підозрюваного, де виявили предмети схожі на вогнепальну зброю, гранату, патрони та наркотичні засоби. Вилучене направлено на експертне дослідження. Правоохоронці встановлюють місце перебування підозрюваного, котрий після вчинення хуліганських дій із застосуванням зброї, втік.

За вказаним фактом розпочато кримінальне провадження. Підозрюваному загрожує покарання за вчинення хуліганських дій, незаконне поводження зі зброєю та зберігання наркотичних засобів. Проводиться слідство.

 

Світлина від Віктора Шкутова.

Категорії
Життя
Новини
Loading...