В Івано-Франківську запрацює школа професійного та особистого розвитку для підлітків

В багатьох державах світу є комплексні програми з управління кар’єрою в тому числі на державному рівні, існують також поодинокі модульні програми, окремі з яких...

В багатьох державах світу є комплексні програми з управління кар’єрою в тому числі на державному рівні, існують також поодинокі модульні програми, окремі з яких роблять акцент на бізнес-освіті та розвитку підприємництва. В Україні таких програм не багато, серед них програма професійного та особистісного розвитку “Life&Work School” яка буде діяти в Івано-Франківську. 

Організатори кажуть, що головна мета – створити середовище, де б підлітки отримували розуміння, вміння та навички для успішної адаптації в зовнішньому світі.

“З власного досвіду бачу, що найвмотивованіші освітні ініціативи – приватні садочки, демократичні школи, круті гуртки – то робота батьків для своїх дітей. У Франківську буде програма для учнів 9-10 класів, зроблена мамою для сина. Будуть візити до бізнесів, буде унікальне ігрове навчання, будуть розмови по-дорослому: про життя, цілі, навчання, мрії, власний поступовий ріст”, – говорить один із організаторі школи Катерина Танчак.

Програма розрахована на старших школярів і вкючає тренінгові модулі щодо особистісного розвитку, зустрічі з фахівцями у форматі відкритого простору, ділові ігри, візити в компанії з обраних галузей, зустрічі з випускниками програми.

“Ніхто не дасть вам справжнього рецепту, але покажуть шляхи й залишать вибір за дитиною”, – зауважила Катерина Танчак.

 

Категорії
Новини
Новини
Loading...