В СБУ розповіли деталі затримання командира нацгвардії на Івано-Франківщині. Фото

Співробітники Служби безпеки України спільно з військовою прокуратурою викрили на хабарі командира однієї з частин Національної гвардії на Івано-Франківщині. Правоохоронці протягом двох місяців задокументували...

Співробітники Служби безпеки України спільно з військовою прокуратурою викрили на хабарі командира однієї з частин Національної гвардії на Івано-Франківщині.

Правоохоронці протягом двох місяців задокументували кілька фактів вимагання капітаном грошей з підлеглих за невжиття дисциплінарних заходів за порушення ними військової дисципліни.

Оперативники спецслужби затримали начальника частини, згідно зі ст. 208 Кримінального процесуального кодексу України, у службовому кабінеті під час отримання від військовослужбовця частини хабара. Загальна сума, яку капітан вимагав з чергового підлеглого, становила п’ять тисяч гривень. 

Відкрито кримінальне провадження за ч. 3 ст. 368 Кримінального кодексу України. Зловмиснику оголошено про підозру у скоєнні злочину та обрано запобіжний захід у вигляді тримання під вартою. Тривають невідкладні оперативно-слідчі дії.

Категорії
КРИМІНАЛ
Новини
Loading...