Фестиваль «Козацький гарт» стартував у Галичі

1 червня на стадіоні «Колос» у м. Галичі стартував обласний фізкультурно-патріотичний фестиваль «Козацький гарт». Фестиваль проводиться щороку і має на меті формування здорового способу...

1 червня на стадіоні «Колос» у м. Галичі стартував обласний фізкультурно-патріотичний фестиваль «Козацький гарт».

Фестиваль проводиться щороку і має на меті формування здорового способу життя, підвищення соціальної активності і зміцнення здоров’я учнівської молоді, поліпшення національно-патріотичного виховання учнів загальноосвітніх навчальних закладів.

У цьогорічних змаганнях участь беруть 12 команд з Галицького, Коломийського, Тисменицького, Рогатинського, Снятинського, Богородчанського районів, Верхнянської, Старобогородчанської ОТГ, міст Калуш, Болехів, Івано-Франківськ та Бурштин.

На урочисте відкриття фестивалю до юних спортсменів завітали голова райдержадміністрації Микола Попович, голова районної ради Павло Андрусяк,начальник обласного відділення комітету з фізичного виховання та спорту Міністерства освіти і науки України Михайло Стефанків, начальники відділу освіти райдержадміністрації Іван Матейко та відділу культури Марія Іваськів.

Звертаючись до молоді, Микола Попович побажав їй мирного сонячного неба, великих здобутків і перемог.

У свою чергу, Павло Андрусяк наголосив, що успіх – це вінець сміливих. І закликав юних спортсменів бути відважними як в житті, так і в спорті: «Будьте сміливі в своїх ідеях, задумах і діях – і успіх до вас обов’язково прийде».

Неймовірні емоції отримали присутні від пісенного подарунку Аліни Підгайної та хореографічної композиції у виконанні зразкового аматорського танцювального колективу естрадно-спортивного танцю «Модерн» (керівник Галина Леочко).

 А далі розпочалися змагання за наступною програмою: «Човниковий біг» стрибок у довжину з місця, стрибки через скакалку, перетягування канату; естафета; конкурс знавців історії України, її спортивних досягнень та олімпійського руху; презентація навчального закладу, району, міста.

Відділ прес-служби Івано-Франківської обласної державної адміністрації

 

Категорії
Новини
Новини
Loading...