На Прикарпатті група неповнолітніх обікрала магазин

До Рожнятівської поліції звернувся 53-річний чоловік зі зверненням знайти осіб які обікрали його продуктовий магазинн. Він розповів, що вночі до крамниці проникли невідомі та...

До Рожнятівської поліції звернувся 53-річний чоловік зі зверненням знайти осіб які обікрали його продуктовий магазинн.

Він розповів, що вночі до крамниці проникли невідомі та винесли з магазину товару на суму близько 3 000 грнивень. В ході проведення слідчих дій оперативникам вдалося з’ясувати, що крадіями виявились четверо місцевих підлятків одному з яких було 15, а трьом іншим по 14-років.

Як розповіли малолітні зловмисники, в ніч на 3 червня вони відтиснули металопластикові вхідні двері та проникли до магазину звідки поцупили алкогольні напої, тютюнові вироби та солодощі. Після чого втекли з місця злочину. Частину викраденого хлопці встигли спожити, а решту викраденого у них вилучили та повернули власнику на зберігання.

За цим фактом розпочато кримінальне провадження за вчиненняправопорушення передбаченого ч.3 ст.185 (Крадіжка, поєднана зпроникненням у житло, інше приміщення) Кримінального кодексу України. Проводиться слідство.

Категорії
КРИМІНАЛ
Новини
Loading...