У Франківську взялися оцінювати роботи з української мови та літератури.Відео

В Івано-Франківському пункті перевірки ЗНО взялись оцінювати роботи з української мови та літератури, а саме власне висловлювання. Для перевірки Прикарпаттю надали понад 7 тисяч...

В Івано-Франківському пункті перевірки ЗНО взялись оцінювати роботи з української мови та літератури, а саме власне висловлювання.

Для перевірки Прикарпаттю надали понад 7 тисяч робіт, що не входять у регіональний центр оцінювання якості освіти. Близько 8% це порожні бланки.

“Всього залучено до роботи 308 екзаменаторів, 28 старших екзаменаторів і 4 відповідальних за пункти перевірки. До роботи нам представлена перевірка більше 30 тисяч робіт, а враховуючи подвійну перевірку це є 60 тисяч робіт. Цьогоріч спостерігається традиційна тенденція в кількості порожніх бланків 8,8%. Тому відповідно до роботи беруться тільки заповнені бланки”, – повідомила начальник методичного відділу ІФ РЦОЯО Зоряна Гарасимчук.      

Перевірка власного висловлювання вимагає максимальної об’єктивності, оскільки минулого року було багато апеляційних в пунктах оцінювання відновили тенденцію подвійної перевірки востаннє таку перевірку проводили 3 роки тому.

Деталі у сюжеті 3 студії:

Категорії
Життя
Новини
Loading...