Волонтери “Дому Сірка” збирають кошти на побудову вольєрів для притулку

Івано-франківські зоозахисники, створили сторінку на GoFundMe у спробі зібрати кошти на побудову воль’єрів для єдиного в місті притулку для собак. Про самовіддану діяльність волонтерів...

Івано-франківські зоозахисники, створили сторінку на GoFundMe у спробі зібрати кошти на побудову воль’єрів для єдиного в місті притулку для собак.

Про самовіддану діяльність волонтерів «Дому Сірка» відомо не тільки у Івано-Франківську, але й у всій області.

Невелика команда «Дому Сірка» – єдина організація в Івано-Франківській області, яка допомагає бездомним тваринам. За чотири роки їхньої невтомної праці (через стерилізацію) число бездомних тварин в Івано-Франківську було скорочено з 7000 до 1000. Крім того, «Дім Сірка» рятує і лікує тварин, що потрапили у біду, прилаштовує їх в нові домівки, допомагає у пошуку тварин, що загубилися, і утримує єдиний притулок у Івано-Франківську.

“Зараз притулку необхідно побудувати нові вольєри, що дозволять песиками пережити холодні ночі (усі деталі проекту, фото і фінансові звіти є на сторінці проекту). Отже, звертаємося до українців за кордоном (особливо іванофранківців) з проханням підтримати проект! Навіть найменше пожертвування надзвичайно вагоме! Долучайтеся! Створимо разом перший притулок для собак європейського зразка на Прикарпатті“, – звертаються волонтери.

Click here to support Sirko’s New Homes organized by DIM SIRKA
We are the Ukrainian Charitable Organisation “Dim Sirka” based in Ivano-Frankivsk city. The main task of our team is to improve the life of the stray animals and to…
GOFUNDME.COM

Категорії
Новини
Новини
Loading...