У Франківську проведуть чемпіонат з баскетболу

На вуличних майданчиках Івано-Франківська 18 червня відкриють чемпіонат з баскетболу  «Літня ліга Івано-Франківська 2017».  Про це повідомляють Франківчани з посиланням на Федерацію баскетболу Івано-Франківської...

На вуличних майданчиках Івано-Франківська 18 червня відкриють чемпіонат з баскетболу  «Літня ліга Івано-Франківська 2017».

 Про це повідомляють Франківчани з посиланням на Федерацію баскетболу Івано-Франківської області.

Як зазначають організатори, чемпіонат буде проходити у форматі 5Х5. На вулиці пройдуть матчі регулярної частини змагань, а вирішальні протистояння плей-офф зіграють у критих залах. Ігри розпочинатимуться не раніше 18:00, що пов’язано з високою температурою повітря у літні дні. Планується, що матчі відбуватимуться у суботу та неділю, але якщо організаторам вдасться знайти два майданчики, то ігри проходитимуть в один день, скоріш за все, в неділю.

Усі охочі взяти участь у змаганнях повинні подати офіційний лист-заявку, приклад якого капітани зможуть отримати на жеребкуванні змагань. Ця церемонія відбудеться 16 червня у с. Крихівці, вул. Двірська, 30, на території тенісного клубу “RestZone”. Точний час організатори повідомлять згодом. 

Організатори наголошують, що розмір заявкового внеску залежатиме від спонсорів, але орієнтовно – від 1000 до 2000 грн. З них 75% команда має внести на жеребкуванні, а решту перед своєю першою грою. 

Категорії
Новини
Новини
Loading...