В Україні запрацювала перша національна соціальна мережа

3 червня в Україні розпочалася реєстрація користувачів нвої соціальної мережі Ukrainians, яка поки працює в режимі бета-тестування. Про це Франківчанам повідомила засновниця соціальної мережі...

3 червня в Україні розпочалася реєстрація користувачів нвої соціальної мережі Ukrainians, яка поки працює в режимі бета-тестування.

Про це Франківчанам повідомила засновниця соціальної мережі Ukrainians Олександра Струмчинська.

Нагадаємо, що 16 травня згідно з Указом президента Петра Порошенка в Україні заборонили соцмережі “ВКонтакте” та “Однокласники” та інші російські ресурси терміном на 3 роки.

Після цього, у ЗМІ з’явилася інформація, що канадська компанія StartupSoft, яка об’єднує 30 програмістів і українка Олександра Струмчинська почали створювати українську соціальну мережу Ukrainians. При цьому за адресою ukrainians.com було розміщено повідомлення «Якщо до 1 червня кількість підписників досягне 50 000 +, StartupSoft розробить соціальну мережу протягом чотирьох місяців».

“Це було своєрідною перевіркою чи потрібно вкладати кошти і час у розробрку. Для нас було дуже приємно, що необхіднe кількисть підписів зібрали не за 14 днів, а за три з половиною”, – каже Олександра Струмчинська.

Вже 3 червня була запущена бета-версія соціальної мережі в якій коритувачі можуть зареєструватись і преглянути майбутній функціонал. 

“Технічно ми зробимо хороший продукт, але лише підтримка користувачів дозволить сервісу бути успішним. Тому, наступний функціонал новини та друзі буде доступний, коли на сайті буде зареєстровано 100 000 користувачів, станом на сьогодні зареєстрованих понад 90 000”, – зазначає засновниця Ukrainians.

Також Олександра Струмчинська говорить, що зараз доступна лише українська версія соціальної мережі, яка орінтована на локального користувача. Зареєструватись і розпочати “нове соціальне життя” можна двома способами: перенести усі дані із Facebook чи з Вконтакте, або створити новий акаунт за допомогою електронної пошти.

Відкрита реєстрація на Ukrainians

 

 

 

 

 

 

Категорії
РОЗВАГИ
Новини
Loading...