На Франківщині розбійники у масках напали на помешкання пенсіонерки

6 червня надвірнянка у власному помешканні стала жертвою двох чоловіків у масках. Погрожуючи їй ножем, зловмисники побили та пограбували жінку. До чергової частини Надвірнянського...

6 червня надвірнянка у власному помешканні стала жертвою двох чоловіків у масках. Погрожуючи їй ножем, зловмисники побили та пограбували жінку.

До чергової частини Надвірнянського відділу поліції надійшло повідомлення від 74-річної мешканки міста. Жінка розповіла про те, що близько 24 години ночі до її житлового будинку постукали невідомі. Відчинивши двері, до кімнати увірвались двоє чоловіків у масках, погрожуючи предметом схожим на ніж, повалили заявницю на підлогу та почали її бити руками та ногами по тілу. Після чого, зірвали з вух потерпілої золоті сережки та, оглянувши квартиру, знайшли мобільний пристрій, продукти харчування, грошові кошти та привласнивши їх, втекли.

Про напад потерпіла повідомила до поліції. Виїздом на місце події правоохоронці провели першочергові оперативно-розшукові заходи та встановили й затримали зловмисників. Ними виявились двоє раніше судимих за грабежі та крадіжки 34-річні жителі Надвірної та району.

Чоловіків затримано в порядку ст.208 КПК України, наразі вирішується питання про оголошення їм підозри у скоєнні грабежу та обрання міри запобіжного заходу у вигляді тримання під вартою. Крім того, правоохоронці перевіряють розбійників на причетність до іншого роду злочинів. За цим фактом розпочато кримінальне провадження за ч. 3 ст.187 (Розбій) Кримінального кодексу України. Санкція статті передбачає покарання у вигляді позбавлення волі на строк від семи до дванадцяти років із конфіскацією майна. 

Категорії
Життя
Новини
Loading...