В Івано-Франківську завершуються ремонтні роботи на вулиці Марійки Підгірянки

В Івано-Франківську на стадії завершення ремонт вулиці Марійки Підгірянки. Як ми знаємо, минулого 2016 року на цій ділянці прокладали нижній шар асфальту. А вже...

В Івано-Франківську на стадії завершення ремонт вулиці Марійки Підгірянки.

Як ми знаємо, минулого 2016 року на цій ділянці прокладали нижній шар асфальту. А вже цього року укладають верхній, повідомляє Франик.

Наразі роботи тривають на ділянці від вулиці Залізничної і аж до середини дороги вулиці Рєпіна. Отож, днями підрядник заасфальтує решту вулиці, щоб спростити рух транспортних засобів. 

Взагалі на вулиці Марійки Підгірянки ремонтують не тільки асфальтне покриття, а й здійснюють роботи із заміни теплової мережі та облаштування доріжок. Однак, як відомо, що мережі замінили ще минулого року, а цього року встановили дощову каналізацію

Тож цього року в основному завершуються перехідні ремонтні об’єкти. У перспективі після ремонту вищезгаданої вулиці, облаштування доріг відбудуться і на вулиці Лепкого, яка наразі в місті є найбільш насиченою транспортними засобами. Також у планах є з’єднання гарною дорогою такі дві вулиці міста, як Залізничну та Незалежності.

Всі ремонтні роботи виконуються в два етапи. А все тому, щоб було зручно рухатися транспортним засобам. Перший вже закінчили сьогодні, дев’ятого червня, а другий завершиться за кілька днів. Далі вся робота перейде на капітальні ремонти тротуарів. 

Мер міста Руслан Марцінків зазначає, що на даний момент у місті триває систематичний ремонт доріг. Але першочергово в Івано-Франківську завершується ремонт тих вулиць, які залишилися ще минулого року. Бо наразі в місті запланували облаштування нових. Тож на останок залишається реконстроювати тротуари та встановити освітлення.

Категорії
Новини
Новини
Loading...