На Прикарпатті в лісі ймовірно знайшли тіло зниклої болгарської студентки

Сьогодні пообіді в Рогатинському районі було знайдено тіло жінки. Про це повідомила завідувач сектору комунікації Головного управління Національної поліції в Івано-Франківській області Мирослава Белдик, інформує Фіртка. Можливо, мова йде...

Сьогодні пообіді в Рогатинському районі було знайдено тіло жінки.

Про це повідомила завідувач сектору комунікації Головного управління Національної поліції в Івано-Франківській області Мирослава Белдик, інформує Фіртка.

Можливо, мова йде про зниклу студентки з Болгарії Дішлі Елі Зії. В поліції цю версію не відкидають, але наголошують, що сказати точно можна буде лише після отримання результатів всіх експертиз.

На місці працює слідчо-оперативна група.

За словами товариша, в якого дівчина залишилася ночувати, вона встала посеред ночі, взяла телефон та пішла у невідомому напрямку.

Як повідомили в Управлінні національної поліції в Івано-Франківській області, наразі пошуки зниклої студентки з Болгарії тривають. Дівчину оголосили у державний розшук. 

У поліції наголошують, що поки не можуть оголосити її у міжнародний розшук, оскільки немає інформації про те, що вона перетнула кордон. 

Для її пошуку були створені мобільні групи з працівників поліції та військових Національної гвардії.

Також стало відомо, що до Івано-Франківська не приїхали батьки дівчини через проблеми з документами, натомість до пошуків долучився рідний брат зниклої студентки.

Нагадаємо, Дишлі Еля Зія була одягнута в рожеву футболку, синій кардіган, джинси, сіре взуття. Особливі прикмети: ріст 155 см, вага 40кг, карі очі, веснянки на лиці, світле русе волосся. Дівчина навчалася на четвертому курсі Медичного університету.

Як розповіла  її подруга Антонія Алтунова, востаннє зниклу студентку бачили у її хлопця-туркмена (по вул. Гарбарська, 24), у стані алкогольного сп’яніння. Антонія вважає, що ймовірно йдеться про викрадення.

 

Категорії
Новини
Новини
Loading...