На Молодіжній конфлікт двох чоловіків через жінку закінчився різаниною. Фото

Патрульні затримали чоловіка, який ножем двічі вдарив 38-річного франківця. Як вияснилося, чоловіки тривалий час конфліктували через жінку.  12 червня, на 102 надійшло повідомлення про...

Патрульні затримали чоловіка, який ножем двічі вдарив 38-річного франківця. Як вияснилося, чоловіки тривалий час конфліктували через жінку. 

12 червня, на 102 надійшло повідомлення про завдання тілесних ушкоджень на вулиці Молодіжній. Оперативно прибувши на виклик, патрульні побачили чоловіка в крові, який тримався рукою за живіт. Потерпілому надали першу медичну допомогу та викликали «швидку». Про це повідомляє прес-служба патрульної поліції Івано-Франківська. 

Тим часом жінка, яка викликала поліцію, описала нападника та повідомила місце його проживання. За вказаною адресою підозрюваного не виявили. Згодом його затримали патрульні на вулиці Миру, опрацьовуючи територію.

Як вияснилося, між двома колишніми чоловіками однієї жінки вже тривалий час був конфлікт – вони погрожували один одному.

12 червня 41-річний чоловік пригрозив розправою 38-річному франківцю. Той прийшов, щоб поговорити. Та розмови не вийшло – один із чоловіків двічі вдарив ножем потерпілого. Після цього нападник пішов до помешкання, помив ніж від крові та намагався втекти разом із речами. Потерпілий зателефонував до колишньої дружини та повідомив, що сталося. Жінка викликала патрульних.

На місці події працювала слідчо-оперативна група, наразі триває слідство.

Світлина від Патрульна поліція Івано-Франківська.

Світлина від Патрульна поліція Івано-Франківська.

 

 

Категорії
Життя
Новини
Loading...