У Франківську Держархбудконтроль призупинив видачу дозвільних документів

В Івано-Франківську, ЦНАП призупинив видачу декларацій щодо містобудівної діяльності. Такі заходи пов’язані із набранням чинності  10 червня Закону України «Про внесення змін до деяких законодавчих...

В Івано-Франківську, ЦНАП призупинив видачу декларацій щодо містобудівної діяльності.

Такі заходи пов’язані із набранням чинності  10 червня Закону України «Про внесення змін до деяких законодавчих актів України щодо удосконалення містобудівної діяльності», яким передбачено основні зміни, які пов`язані із переходом із триступеневої (повідомлення, декларація, дозвіл) на двоступеневу (повідомлення, дозвіл) дозвільну систему у будівництві.

Це має привести до спрощенням дозвільних процедур для нескладних об`єктів та одночасно посилити відповідальність забудовників при будівництві соціально-важливих об`єктів.

У свою чергу, Управління з питань державного архітектурно-будівельного контролю виконавчого комітету Івано-Франківської міської ради призупиняє прийом документів у Центрі надання адміністративних послуг м. Івано-Франківська з 10 червня на час внесення змін до підзаконних нормативно-правових актів.

Телефон для довідок 75-03-30.

Категорії
Життя
Новини
Loading...