На Прикарпатті побудують новий м’ясопереробний завод за 4 млн євро

Компанія Даноша планує інвестувати 4 млн євро у відкриття нового м’ясопереробного заводу у Івано-Франківській області.   Про це повідомив генеральний директор компанії Крістіан Брокоп інформує Франківчаниз посиланням на Інтерфакс-Україна....
Компанія Даноша планує інвестувати 4 млн євро у відкриття нового м’ясопереробного заводу у Івано-Франківській області.
 

Про це повідомив генеральний директор компанії Крістіан Брокоп інформує Франківчаниз посиланням на Інтерфакс-Україна.

“Ми ще шукаємо ділянку. Але хочемо почати якомога швидше. Хочемо почати з забою. Це буде перший крок в нашому новому напрямку, який дасть можливість краще контролювати продукт, що йде до споживача. На першому етапі це будуть напівтуші”,  — зазначив Крістіан Брокоп.

За його словами, потрібна ділянка 8-10 га зі зручним логістичним розміщенням. Відстань від житлових будинків повинна складати 500 м,  від тваринницьких приміщень – не менше 1 тис м.  В даний час інвестори розглядають ділянки в Калуському та Галицькому районах Івано-Франківської області.

Зазначимо, створена в червні 2004 року Даноша – українська сільськогосподарська компанія, належить данським інвесторам. В Івано-Франківській області компанія складається з трьох фермерських комплексів в Калуському районі та одного в Галицькому.

Категорії
Новини
Новини
Loading...