На Прикарпатті “нафтовики” знову мітингуватимуть проти скорочень у ПАТ “Укрнафта”

Завтра, 15 червня в Надвірній працівники НГВУ «Надвірнанафтогаз» проведуть мітинг проти скорочень робочих місць та ліквідації Прикарпатського управління бурових робіт. Акція розпочнеться о 12 годині...

Завтра, 15 червня в Надвірній працівники НГВУ «Надвірнанафтогаз» проведуть мітинг проти скорочень робочих місць та ліквідації Прикарпатського управління бурових робіт. Акція розпочнеться о 12 годині на Майдані Шевченка біля пам’ятника Тарасу Шевченку.

Мітинг проводиться у зв’язку з критичною ситуацією, яка склалась в ПАТ «Укрнафта»: не продовження спецдозволів на користування надрами, невирішення проблеми заборгованості перед бюджетом всупереч енергетичній стратегії України, а також проти економічно необгрунтованої реорганізації ПАТ «Укрнафта» та ліквідації Прикарпатського УБР.

Працівники Прикарпатського УБР уже неодноразово виходять на акції протесту та мітинги. Первинна профспілкова організація Прикарпатського управління бурових робіт, спільно з Івано-Франківською обласною радою Укрнафтогазпрофспілки та профспілковими комітетами нафтогазовидобувних управлінь  «Долинанафтогаз», «Надвірнанафтогаз», Долинського газопереробного заводу ПАТ «Укрнафта», а також при підтримці профкомів інших структурних  одиниць ПАТ «Укрнафта» вимагають від правління ПАТ «Укрнафта» припинення  будь-яких дій та рішень щодо реструктуризації товариства, здійснюваних без затвердження Наглядовою радою.

Нафтовики також вимагають зберегти Прикарпатське УБР та відмінити всі накази і розпорядження, які блокують роботу.

Категорії
СУСПІЛЬСТВО
Новини
Loading...