Івано-Франківськ “подарує” Росії інформацію, яку збирає для маркетингової стратегії міста

Керівництво Івано-Франківська вирішило розробити маркетингову стратегію міста. Для цього вирішили залучити мешканців обласного центру. В межах розробки маркетингової стратегії Івано-Франківська підготували опитування. Чиновників цікавить...

Керівництво Івано-Франківська вирішило розробити маркетингову стратегію міста. Для цього вирішили залучити мешканців обласного центру.

В межах розробки маркетингової стратегії Івано-Франківська підготували опитування. Чиновників цікавить особливості сприйняття Івано-Франківська його мешканцями. Тут йдеться про асоціації з обласним центром, думки франківчан про родзинки, окрасу та сильні і слабкі сторони міста. 

Єдиний недолік такої затії полягає в тому, що саме опитування сформоване на російському ресурсі “ru.surveymonkey.com”. Його проводить канадський проект міжнародної технічної допомоги “Партнерство для розвитку міст”. 

Тож в той час, коли Президент Петро Порошенко, піклуючись про інформаційну безпеку країни, заборонив доступ до російських соцмереж і деяких сервісів в інтернеті, Івано-Франківська мерія, яку очолюють патріотичні націоналісти з ВО “Свобода”, дарують Росії інформацію, яка стане базою для маркетингової стратегії Івано-Франківська. 

Пройти опитування можна за посиланням.

Категорії
Новини
Новини
Loading...