Щодо посадових осіб Івано-Франківської митниці відкрито кримінальне провадження

З початку 2017 року працівники відділу внутрішньої безпеки Головного управління ДФС в Івано-Франківській області провели 24 службові перевірки діяльності працівників податкової та митниці та...

З початку 2017 року працівники відділу внутрішньої безпеки Головного управління ДФС в Івано-Франківській області провели 24 службові перевірки діяльності працівників податкової та митниці та розглянули 7 скарг та звернень на службовців ДФС.

Після розгляду, 7 матеріалів перевірки направили до правоохоронних органів для інформування та надання правової оцінки діям посадових осіб. В результаті, відкрили 1 кримінальне провадження щодо законності дій посадових осіб Івано-Франківської митниці ДФС. У решта випадків інформація про порушення не підтвердилась.

Як повідомили у відділі внутрішньої безпеки Головного управління ДФС в Івано-Франківській області, проведено 230 профілактичних заходів, виступів, бесід, лекцій серед працівників податкової служби та митниці з метою запобігання, попередження, припинення корупційних проявів та зменшення рівня корупції в системі органів фіскальної служби області.

Категорії
Новини
Новини
Loading...