Франківські учні відправились на патріотичний відпочинок (фото)

У середу, 14 червня, у Меморіальному сквері в Івано-Франківську відбулося відкриття другого етапу молодіжної науково-пізнавальної патріотичної програми “Чорний ліс 2017”. Директор департаменту молодіжної політики...

У середу, 14 червня, у Меморіальному сквері в Івано-Франківську відбулося відкриття другого етапу молодіжної науково-пізнавальної патріотичної програми “Чорний ліс 2017”.

Директор департаменту молодіжної політики та спорту Віталій Матешко розповів, що вже 15 років поспіль діти мають змогу відпочити у таборі “Чорний ліс”. Разом з департаментом освіти і науки організовують такі відбіркові патріотично-виховні заходи. Так, учні шкіл матимуть змогу взяти участь в оздоровчому патріотичному таборі, , інформую Франківчани з посиланням на  WestNews.

“Сьогодні учні вирушають у с. Козино, де впродовж двох тижнів будуть набиратися сил та енергії, виконуватимуть різні активні завдання, зможуть постріляти із різних видів зброї. Всі дні вони житимуть у палатках , так стануть самостійнішими, відчують, що таке команда та дружнє плече “, – говорить Матешко.

Наприкінці відпочинку діти діляться своїми враженнями, адже позитивних емоцій у них багато. На відпочинок поїдуть франківські учні 8-10 класів.

“Незважаючи на погодні умови діти будуть навчатися , виконувати завдання на різні тематики. Будуть проводитись спортивні заходи та туристичні змагання. Це чудовий відпочинок для тих, хто цим цікавиться і кому подобається життя у наметах”, – додає Віталій Матешко.

Категорії
Новини
Новини
Loading...