Іванофранківців запрошують на громадські обговорення проекту рішення про режим роботи парковок

16 червня в 11 годині в кабінеті 311 виконавчого комітету Івано-Франківської міської ради відбудуться громадські обговорення проекту рішення “Про встановлення режиму роботи майданчиків для...

16 червня в 11 годині в кабінеті 311 виконавчого комітету Івано-Франківської міської ради відбудуться громадські обговорення проекту рішення “Про встановлення режиму роботи майданчиків для платного паркування транспортних засобів”.

Обговорюватиметься проект рішення виконавчого комітету міської ради «Про встановлення режиму роботи майданчиків для платного паркування транспортних засобів»,повідомляють Франківчани з посиланням на СТИК.

Розробник проекту регуляторного акта – управління транспорту та зв’язку Івано-Франківської міської ради.

Задекларована мета проекту рішення – впорядкування вуличного паркування в центральній частині міста та встановлення режиму роботи майданчиків для паркування.

Як вказує розробник в аналізі регуляторного впливу до проекту рішення, «останнім часом в центральній частині м. Івано-Франківська спостерігаються непоодинокі випадки протиправного заїзду автотранспорту на головну пішохідну зону, що в свою чергу не тільки створює незручності для руху пішоходів, але призвело до нещасних випадків, пошкодження майна, як держаного так і приватного».

Проектом рішення пропонується:
1. Встановити цілодобовий режим роботи з січня по грудень для І паркувальної зони та спеціально відведених автостоянок, що перебувають у комунальній власності, .
2. Встановити режим роботи майданчиків для паркування, що перебувають у комунальній власності:
– з жовтня по квітень – з 8.00 до 19.00 год.
– з травня по вересень – з 7.00 до 21.00 год.
Передбачається, що діяльність майданчиків для платного паркування провадиться за виключенням неділі, святкових днів та днів релігійних свят, визначених чинним законодавством.
Окрім того, може бути встановлено інші дні, коли діяльність в межах окремих майданчиків для платного паркування не проводиться (за розпорядженням міського голови у зв’язку з проведенням ярмарків, сезонної торгівлі, культурно-масових заходів).
Проект рішення тут – http://www.mvk.if.ua/uploads/files/ra1_080617.pdf

Пропозиції до проекту рішення приймаються до 08 липня 2017р.:
1) в управлінні транспорту та зв’язку (вул. Грушевського, 21, тел. 55-19-13);
2) електронною поштою – [email protected]

Категорії
Новини
Новини
Loading...