У Надвірнянському районі незаконно вирубали ліс на суму понад мільйон гривень

Екологічна інспекція на території лісового фонду ДП «Делятинське лісове господарство» виявила незаконну рубку лісу на суму понад мільйон гривень.  Про це повідомила прес-служба Держекоінспекції у Івано-Франківській області....

Екологічна інспекція на території лісового фонду ДП «Делятинське лісове господарство» виявила незаконну рубку лісу на суму понад мільйон гривень.

 Про це повідомила прес-служба Держекоінспекції у Івано-Франківській області.

“Державна екологічна інспекція в Івано-Франківській провела планову перевірку дотримання вимог природоохоронного законодавства на території лісового фонду ДП «Делятинське лісове господарство» і виявила порушення у сфері захисту, використання та відтворення лісів, внаслідок чого розраховано 1 083 826 грн. заподіяної шкоди довкіллю”, – йдеться в повідомленні.

Зокрема, зафіксовано незаконну рубку лісу об’ємом 154,62 м3 на загальну суму — 1 078 369 грн, пошкодження дерев до ступеня не припинення росту, а також порушення Санітарних правил в лісах України.

При перевірці також було враховано інформацію, надану управлінням СБУ в Івано-Франківській області. Матеріали перевірки  передано в прокуратуру Івано-Франківської області та УСБУ в Івано-Франківській області.

 

Категорії
Новини
Новини
Loading...