ПДР по-новому: у сервісних центрах МВС будуть запущені нові екзаменаційні питання

МВС запустить нові екзаменаційні білети з правил дорожнього руху до кінця червня. Про це інформує Головний сервісний центр МВС України. До екзаменаційних питань з правил...

МВС запустить нові екзаменаційні білети з правил дорожнього руху до кінця червня.

Про це інформує Головний сервісний центр МВС України.

До екзаменаційних питань з правил дорожнього руху за якими складали іспити для отримання посвідчення водія було внесено більше 800 поправок.

“Наразі роботу над опрацюванням і вдосконаленням питань завершено. До кінця червня теоретичну частину іспиту для отримання посвідчення водія українці почнуть складати за новими виправленими питаннями з ПДР у сервісних центрах МВС”, – зазначає начальник Головного сервісного центру МВС Владислав Криклій.

Питання актуалізували, виправивши їх відповідно до сучасної ситуації на дорогах. Більше уваги в білетах приділили практичним навичкам, питання згрупували відповідно категорій водійського посвідчення. Всього буде введено 2500 питань з можливістю їх доповнення, з’являтися під час іспиту вони будуть рандомно.

До слова, в Івано-Франківську отримати посвідчення водія можна в регіональному сервісному центрі МВС за адресою вул. Юності, 23.

 

Категорії
Новини
Новини
Loading...