В одному із райцентрів Франківщини встановили 11 камер відеонагляду

Віднедавна працівники чергової частини Богородчанського відділення поліції отримали можливість у цілодобовому режимі відстежувати ситуацію в районному центрі та на в’їздах до нього за допомогою...

Віднедавна працівники чергової частини Богородчанського відділення поліції отримали можливість у цілодобовому режимі відстежувати ситуацію в районному центрі та на в’їздах до нього за допомогою камер відеоспостереження.

З ініціативою про встановлення відеонагляду в місцях масового скупчення людей та на в’їздах до Богородчан до селищної ради звернулося керівництво місцевого відділення поліції, і депутати її підтримали. Вони проголосували на черговій сесії за виділення 225 тисяч гривень для придбання та встановлення одинадцяти камер відеоспостереження, інформує прес-служба ГУ НП в Івано-Франківській області. 

Начальник відділення підполковник поліції Василь Сав’як вважає, що ці технічні засоби сприяють правоохоронцям. Записана на відео інформація зберігається три місяці. Правоохоронці мають доступ до неї в будь-який час.

“Обов’язковою вимогою було встановлення відеоспостереження біля двох загальноосвітніх шкіл, бо діти є тією категорією ризику, яка потребує особливої уваги, – вважає селищний голова Богородчан Ростислав Заремба. – Одна з камер відстежує обстановку в центрі селища, бо тут найбільше скупчення людей. Плануємо також встановити відеоспостереження біля дитячих садочків і майданчиків збору твердих побутових відходів”.

1.jpg

3.jpg

2.jpg

2.jpg

Категорії
Життя
Новини
Loading...