На ремонт опікового відділення обласної клінічної лікарні витратили 600 тисяч гривень

Завдяки сприянню обласної влади та народних депутатів України від Прикарпаття, а також спонсорів та меценатів  в обласній клінічній лікарні капітально відремонтували опікове відділення.  Про...

Завдяки сприянню обласної влади та народних депутатів України від Прикарпаття, а також спонсорів та меценатів  в обласній клінічній лікарні капітально відремонтували опікове відділення. 

Про це інформують Франківчани з посиланням на 

Загалом капремонт склав близько 600 тисяч гривень, це кошти з обласного бюджету, спецкошти лікарні та спонсорські надходження. Ремонт у відділенні тривав півроку. За цей час вдалося обладнати та оновити, окрім палат інтенсивної терапії, також і три дитячі кімнати.

На урочисте відкриття відділення завітали голова облдержадміністрації Олег Гончарук, його заступник Ігор Пасічняк, в. о. директора департаменту охорони здоров’я ОДА Микола Стовбан, голова постійної комісії обласної ради з питань охорони здоров’я та соціальної політики Манолій Піцуряк.

«Відрадним є те, що, незважаючи на складну економічну ситуацію в державі, нам вдається оновлювати матеріально-технічну базу закладів соціальної сфери, зокрема, створювати комфортні умови перебування пацієнтів та роботи медичних працівників. Крок за кроком робимо все для того, щоб медицина Прикарпаття відповідала сучасним європейським стандартам, а пацієнти отримували якісні медичні послуги», – зазначив Олег Гончарук.

Як повідомив заступник головного лікаря ОКЛ з хірургічної роботи Андрій Яворський, вже найближчим часом завдяки депутатам Верховної Ради буде придбано опікове ліжко для хворих з важкими термічними та холодовими травмами, а також певне обладнання для палат інтенсивної терапії даного відділення.

Таке оновлення матеріально-технічної бази медичного закладу дасть змогу надавати більш якісну допомогу мешканцям міста та області і покращить умови перебування кожного пацієнта.

Категорії
Новини
Новини
Loading...