Калушанин прикинувся покупцем, щоб викрасти у чоловіка мотоцикл

За допомогою до Галицького відділення поліції звернувся 26-річний місцевий мешканець. Чоловік повідомив, що у нього викрали мотоцикл марки «Ямаха МТ-03», вартістю 1400 доларів США....

За допомогою до Галицького відділення поліції звернувся 26-річний місцевий мешканець. Чоловік повідомив, що у нього викрали мотоцикл марки «Ямаха МТ-03», вартістю 1400 доларів США.

Потерпілий пояснив, що у місті Галичі мав призначену зустріч з чоловіком, який цікавився купівлею транспорту. Як з’ясували правоохоронці, підозрюваний під приводом купівлі транспортного засобу та перевірки його технічного стану сів у двохколісник, поїхав та не повернувся.

В ході проведених оперативно- розшукових заходів працівники поліції встановили особу зловмисника. Ним виявився 22-річний мешканець м. Калуша. Як з’ясувалося, зловмисник викрадений транспортний засіб в той же день продав невідомому чоловікові за 700 доларів США, а виручені кошти витратив на власні потреби.

За даним фактом відомості внесено до Єдиного реєстру досудових розслідувань за ч.1 ст. 289 (Незаконне заволодіннятранспортним засобом) Кримінального кодексу України. Санкція статті передбачає максимальне покарання у вигляді позбавлення волі від трьох до п’яти років. Триває досудове розслідування.

Категорії
Життя
Новини
Loading...