Ще дві франківські котельні готові до наступного опалювального сезону

Ще дві котельні готові до наступного опалювального сезону. Про це повідомили в прес-службі “Івано-Франківськтеплокомуненерго”, інформує Фіртка. В котельні на вулиці Мазепи, 114Г було завершено весь...

Ще дві котельні готові до наступного опалювального сезону.

Про це повідомили в прес-службі “Івано-Франківськтеплокомуненерго”, інформує Фіртка.

В котельні на вулиці Мазепи, 114Г було завершено весь комплекс ремонтних, профілактичних та налагоджувальних робіт. Особлива важливість цієї котельні, як кажуть на підприємстві, полягає у тому, що вона постачає тепло та гарячу воду до соціально-значущої установи – Центральної міської клінічної лікарні та прилеглим житловим багатоповерховим будинкам.

За період з 15 травня по 12 червня тут було проведено гідравлічні випробування теплових мереж, мереж гарячого водопостачання від котельні до споживача, випробування жаротрубних котлів КСВ та їхня ревізія, ревізія і перезавантаження фільтрів хімводоочистки.

12 червня стало також датою запуску в роботу котельні, що на вулиці Чорновола, 47. Тут завершено комплекс ремонтних робіт з підготовки до нового опалювального сезону.

Ця котельня забезпечує теплом, гарячою водою та технологічною парою Обласний перинатальний центр а також централізованим опаленням та гарячим водопостачанням міську поліклініку №1. Нині котельня постачає технологічну пару та гарячу воду Обласному перинатальному центру.

Категорії
Новини
Новини
Loading...