На Прикарпаття завітав віце-прем’єр-міністр Польщі Пьотр Глінський. ФОТО

Нещодавно  на Прикарпаття з робочим візитом завітала польська делегація на чолі з віце-прем’єр-міністром, міністром культури і національної спадщини Республіки Польща, професором Пьотром Глінським. У...

Нещодавно  на Прикарпаття з робочим візитом завітала польська делегація на чолі з віце-прем’єр-міністром, міністром культури і національної спадщини Республіки Польща, професором Пьотром Глінським.

У рамках перебування на Івано-Франківщині іноземні гості зустрілися з очільниками області та обласного центру, народними депутатами, ознайомилися з роботою Центру польської культури та європейського діалогу, інформують Франківчани з посиланням на прес-службу Івано-Франківської ОДА.

Під час зустрічі обговорили питання відновлення астрономічної обсерваторії на горі Піп Іван.

“Це буде не тільки науковий, але і туристично-екскурсійний об’єкт. Переконаний, активізація спільних ініціатив на регіональному рівні сьогодні  приноситиме користь для наших громадян у майбутньому“, – наголосив голова ОДА Олег Гончарук. 

Окрім того, делегація Польської Республіки взяла участь у покладанні квітів у Чорному лісі – місці страти польської інтелігенції у 1941 році.

Варто додати, що впродовж кількох днів поляки відвідають Верховину та Яремче, а також візьмуть участь у сходженні на гору Піп Іван.

 

Категорії
Новини
Новини
Loading...